"MISSCHIEN WEL DE MOOISTE ROLSTOEL- TOEGANKELIJKE BOUTIQUE VILLA IN DE WERELD"

AL VANAF €135
PER NACHT
(2T/M6 PERSONEN)

Would you like to view this website in English? Click Here

Een TOEGANKELIJKE VILLA

Van harte welkom in Villa Zafarraya, een goed bewaard geheim aan de voet van de machtige Zafarraya kloof. Vanuit onze overtuiging dat rolstoelgebruikers en hun vakantiegezelschap evenveel recht hebben op een heerlijke vakantie als alle andere mensen, hebben we deze heerlijke villa, omgeven door een fantastische tuin op een magische plek, omgetoverd tot een bijzonder paradijsje voor alle gasten.

In Villa Zafarraya staan de rolstoelgebruiker en mensen die wat moeilijker lopen centraal en mag je je verheugen op een drempelloos verblijf. We hebben tientallen gesprekken gevoerd met mensen die gebruik maken van een rolstoel om van hén te horen wat mogelijke bottlenecks zouden kunnen zijn op hun vakantie.

Met hun wensen en adviezen als uitgangspunt hebben niet alleen de villa maar ook het zwembad en de tuin ingrijpende verbouwingen ondergaan om de villa helemaal af te stemmen op de eisen en wensen van rolstoelgebruikers en andere mensen voor wie drempels en hoogteverschillen een hindernis kunnen vormen. De aanpassingen voor de rolstoelgebruikers zijn zó gemaakt dat ze enerzijds uiterst functioneel zijn, maar anderzijds niets afdoen aan de schoonheid en het interieur van de villa en de prachtige tuin.

We hebben gemerkt dat het aanpassen van het huis voor de rolstoelgebruikers ook de rest van het gezelschap helpt een nog meer ontspannen vakantie te hebben. Het is dan ook onze ambitie om iedereen te laten genieten van een heerlijke en onvergetelijke tijd samen op een wel heel bijzondere plek in misschien wel de mooiste rolstoelvriendelijke boutique villa ter wereld.

Een warm welkom voor jullie allemaal en een onvergetelijke vakantie gewenst!

Veerle en Frank

ONTDEK DE VILLA IN EEN ROLSTOEL

Villa Zafarraya, EEN MAGISCHE PLEK

Na een rit over goed onderhouden wegen arriveer je binnen een uur vanaf de luchthaven van Malaga bij de poort van jullie droomvilla. Via jullie eigen oprijlaan geflankeerd door oleanders en olijfbomen kom je op je dromerige bestemming: een vrijstaande villa middenin de machtige natuur van de Axarquia, voorzien van alle gemakken voor een onvergetelijke tijd in het zuiden van Spanje.

Bij het stylen en inrichten van Villa Zafarraya hebben wij ons laten inspireren door de Japanse ‘Wabi Sabi’ filosofie: duurzame en pure materialen, aardse en natuurlijke kleuren. Met veel zorg en liefde is een interieur ontworpen dat zowel warm als stijlvol is en geïnspireerd is op de zachte kleuren van de omringende natuur.

De ruime accessoires, het verfijnde servies, de prachtige glazen en het goudkleurige bestek stralen kwaliteit uit en geven jullie vakantie een zomers en ontspannen gevoel.

Grote raampartijen door de hele villa zorgen voor een prachtige lichtinval en geven een licht, zomers en mediterraan gevoel. De villa ademt licht en ruimte en vormt een harmonieuze eenheid met de tuin en de omgeving. Het is een bijzondere, bijna magische plek vanwege de stilte, het uitzicht en de natuur. Totale rust en stilte met als enige geluiden het fluiten van de vogels en het ruisen van de wind in de olijfbomen.

Villa Zafarraya ligt in het rustige binnenland ten oosten van Málaga, in een onontdekt deel van Andalusië, de Axarquia. Dit ongerepte gebied kent talloze verborgen hoekjes en in één ervan ligt de villa met authentieke Spaanse witte dorpjes op slechts enkele kilometers afstand. Ook zijn er binnen een half uur rijden van de villa diverse stranden met ieder hun eigen karakter. Het klimaat in de Axarquia is zeer mild en in de zomer is het aanzienlijk minder warm dan in het binnenland.

Villa Zafarraya Nieuws